Skip Navigation LinksDefault

 
 beste wensen 2017.jpg
​​​​​​​​​​​​​Welkom op de website van het Maassluisse Kaaswinkeltje!

Het Maassluisse Kaaswinkeltje is een bijzonder winkeltje, dat gevestigd is in de oude binnenstad van Maassluis. Het knusse winkeltje in de Nieuwstraat, waar van oorsprong alleen kaas werd verkocht, is inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide kaasspeciaalzaak. Zo bestaat het assortiment tegenwoordig uit Hollandse kaas, buitenlandse kaas, verse salades, paté's, vers gebrande noten, zuidvruchten, olijven, tapas en tapenades aangevuld met een bijzondere voorraad wijn en port. Of je nu op zoek bent naar een stuk alledaagse kaas voor op de boterham of je hebt gasten, die je eens wilt verwennen met echte specialiteiten...in Het Maassluisse Kaaswinkeltje bent u aan het goede adres!
 
Bord Sfeerimpressie 50x200.jpg
 

Bezoek ook onze Facebookpagina!​​​
 

Gebleken is dat steeds meer klanten verse produkten gaan waarderen en daarnaast ​​ook meer waarde hechten aan service en klantvriendelijkheid.
Dat is ook precies waar onze winkel voor staat: kwaliteit en gezelligheid.
We laten ons als winkel jaarlijks door een vakkundige onafhankelijke jury beoordelen om in aanmerking te komen voor het predikaat kaasspeciaalzaak. Tot nu toe scoren we ieder jaar met ruime voldoendes en mag het Maassluisse Kaaswinkeltje zich met recht een gecertificeerde kaasspeciaalzaak noemen.

En dat het gezellig is kunt u zelf komen ervaren. Geregeld werken we met thema's waarmee we bepaalde produkten uitlichten door middel van acties en/of proeverijen. Ook hebben we dikwijls leuke acties, waarbij u als consument wat kunt verdienen of winnen. Hou daarom zeker onze facebookpagina in de gaten! Maar bovenal proberen we al onze klanten vakkundig te helpen en adviseren met een groot gevoel voor klantvriendelijkheid, zodat deze met een tevreden gevoel de winkel weer verlaten.

Op onze site kunt u terecht voor informatie over de produkten, die wij binnen ons assortiment voeren. Maar ook voor recepten, acties vragen en/of opmerkingen is het zeker de moeite waard om geregeld onze site te bezoeken!

Wij wensen u veel plezier en hopen u graag een keer in onze winkel te ontmoeten, waar u kennis kunt maken met al onze smakelijke specialtiteiten!
 
​​​​​​​
Martijn & Carry Opbroek

Binneloper.png​​​
 
 
 

 
 
 
Wij zijn ook deelnemer Binnenloper